Бойкот на Кичка в Музикална Академия

10.12.2013 14:30 | Видян 2819 пъти

Бойкот на Кичка в Музикална Академия

Само три дни преди големия финал на Музикална Академия една от звездите  Поли Генова, Прея или Георги ще напусне шоуто.  За първи път на  елиминации  журито няма право да спаси никого, то ще коментира, но няма право да гласува. На полуфинала всичко зависи от зрителския вот.  Кой ще напусне шоуто и кой ще  пее на финала за наградата от 100 000 лева ще  решат зрителите.

За първи път на елиминации звездите нямат да пеят  в дует с изпълнител от своята група.  Номинираните имат право да пеят с участници от Академията по свой избор. Кичка е единствената, която  не влиза в нито едно от сценичните  желания на музикантите,  така в елиминационния концерт  ще участват всички без нея. Дали това е бойкот от страна на младите участници в Академията или класически пример за сблъсък на поколенията предстои да се изясни. Във вечерта на последните елиминации ще звучат песни от личния репертоар на менторите изпълнени заедно с последните отцелили в състезанието от съответната група.

Катя от Ритон ще пее с Кичка Бодурова “Някога, но не сега”. Мариана Попова заедно с Поли Генова и Дичо ще пеят испанска песен “Lehos", за което на китара ще им акомпанира Дани Милев. Рут Колева заедно  с Прея и Георги  ще изпълнят “Moving Forward”. Тримата елиминирани ще се състезават както всеки път. Първото изпълнение е заедно с други звезди от Академията. Този, който спечели най-голяма зрителска подкрепа ще  се класира директно за финала, а другите двама ще представят по още едно парче.

Поли Генова реши първата и песен да е в компанията на номинираните Прея, Георги и Дичо. Заедно с тях тя ще изпълни песента на Кристина Агилера- Candy man. За втора песен Поли е приготвила авторската си „За нас”. Прея избра рамо да й ударят Дичо, Поли и Георги за парчето на Cee-Lo Green ”Forget you”. Ако не бъде спасена втората песен на шоколадовата изпълнителка ще бъде на Сафо „Аз горя”.

Георги ще изпълни песента на John Legend ”Used to love you”, за да го подкрепят на сцената с него ще пеят Дичо, Поли и Прея. Втората песен  ще бъде на Васко Найденов “Почти забравена любов”. Горещи последни елиминации дни преди финала  на Музикална Академия. Кой ще отпадне  на последната права в състезанието и кой ще продължи предстои  да се види в ефира на TV7.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !