Best Model of the World 2013 избра финалистите в София

10.12.2013 09:00 | Видян 1417 пъти

Best Model of the World 2013 избра финалистите в София

В хотел "Принцес" София се проведе гала вечерта на световния конкурс за топ модели "Най добър модел на Света 2013 ". От сцената на този конкурс са стартирали своята кариера Наоми Кембъл, Линда Еванджилиста, Къванч Тататлу и други.

Вчера титлите взеха за мъж - Турция и за жена - Нигерия, а българката нистана мис Грация,абсолютно заслужено и аплодирана от цялата зала. Водещи на спектакъла бяха Драго Драганов и турската участничка от Евровизия,която изпълни и доста горещи парчета. Журито беше абсолютно обективно. Специални гости бяха завърналата се наскоро от Мисис Свят и взела 5-то място в света Антония Петрова-Бередин, г-н Димитър Борисов - собственик на Титан България,който цяла вечер се радваше на очарователната компания на г-жа Галя Топалова - собственик на Етап Адрес и г-жа Елена Манолкова - собственик на модна къща Реджина,официален дизайнер на българската участничка.

Своя вот като жури дадоха и г-жа Ася Маджарова -собственик на мебели Готие и г-жа Димитрина Стоилова - собственик на СПА Деметра,които се погрижиха за грима и прическите на всички участници. Организаторът за България г-н Силвестър Лолов за пореден път доказа,че е един от най-добрите в бранша и се радва на много заслужени аплодисменти от
гости,приятели и партньори.

Всички модели и официални гости бяха на официално афтър парти в новия топклуб CUBO, домакините се бяха се погрижили безупречно с маркови напитки, хубава музика и класна атмосфера. Моделите се забавляваха до сутринта и ще бъдат тук до неделя,за да се порадват на нощтна София и ще направят своята парти обиколка.

Галерия можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !