Райна побесня: Спрете да ми броите хапките!

09.12.2013 16:00 | Видян 2815 пъти

Райна побесня: Спрете да ми броите хапките!

Гладния режим в Къщата сериозно повлия на отношенията между съквартирантите. Фолк певицата Райна жестоко се нацупи на критиките, че яде прекалено много. Откакто е в шоуто изпълнителката щедро си похапва и не се ограничава в яденето. Което й спечели доста критики от съквартирантите, пише kliuki.ws.

Дори Финдо й направи забележка да се ограничи малко, тъй като по апетит надминава даже него. Певицата обаче се тросна, че това не я притеснява и продължи да си хапва сладко, сладко. Райна остана глуха за съветите му да внимава с храната, за да не напълнее. Певицата заяви, че тренира здраво и спортува активно, така че не се притеснява от килограмите. Изпълнителката дори се похвали, че от раз изяжда по 24 шоколадови бисквити. И нищо не качвала.

По-късно обаче фолк звездата вече съвсем открито започна да се оплаква, че започва да се чувства като в някой училищен лагер. Тя призна, че останалите съквартиранти, често й правели забележка какво да яде и какво не и буквално й броели хапките. Изглежда на фолк певицата никак не й се нрави да я третират като дете и сериозно се нацупи от отношението към нея. Райна дори заяви, че няма да позволи да й броят хапките, тъй като е възрастен човек и ще яде колкото и когато си поиска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !