Яко пиянство в "Музикална академия"

09.12.2013 14:40 | Видян 2223 пъти

Яко пиянство в

"Който пие бира, не умира!" е основният девиз в "Музикална академия", според който участниците преживяват. Само че в момента е ветровита зима и лятната бира хич не върви. Затова се прибягва до греяно вино...През уикенда топпапарак на "България Днес" хвана в крачка пеещите звезди от "Музикална академия". Участниците от скандалното шоу, в което препирните и заяжданиците са ежедневие, отидоха на коледен базар. Те бяха там не за да похарчат някой лев и да купят подаръци на роднини, приятели и любовници, а за да... спечелят пари.

Телевизионните участници бяха главната атракция на коледния базар - пееха на импровизирана сцена, та си късаха гърлата. Толкова им бе студено обаче, че трябваше да прибегнат до алкохол. Всеки с по чашка ръка, изпълнителите вдигаха шумни наздравици още на обяд.

За да не се напие и да припадне, Поли Генова си купи курабия с размер на малка зелка. Шоколадовата Прея пък се разгорещи от виното и захвърли дрехите - остана само по потник, къса пола и... червени кубинки.
Дичо пък се беше увил с четири ката дрехи и две качулки, но въпреки това потрепваше от студ. Май трябваше да наблегне на чашките, а не да се прави на свенлив!

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !