Докато НиЛо празнува с Валери, Алисия пие шампанско на тежко парти

05.12.2013 17:40 | Видян 6925 пъти

Докато НиЛо празнува с Валери, Алисия пие шампанско на тежко парти

Тв водещата Николета Лозанова отпразнува рождения си ден в компанията на съпруга си Валери Божинов и сред най-близките си приятели.

Макар да твърдят, че са разделени, плеймейтката и футболистът не спират да се появяват заедно на светски събития. Те бяха заедно на сватбата на Яна Акимова и Петко Димитров, които сега пък бяха домакини на партито за рождения ден на Николета.

Водещата на Поверително от NL по ТВ 7 събра компания в столичния клуб Найт Флайт и се весели до малките часове на нощта. Наздравици за нея вдигна Ванко 1, с когото моделът има общо парче, както и участникът в Къртицата Тодор Бакалов. Един от специалните й гости бе плевенския бизнесмен Цветелин Маринов-Цуни, който до неотдавна бе гадже на най-добрата й приятелка Ваня. Според клюката НиЛо подготвя в предаването си ексклузивна изповед на Цуни, който ще разкаже подробности за връзките си с редица фолк звезди и моделки.

Същата вечер пък човек на slava.bg засече на тузарско парти фолк звездата Алисия. Изпълнителката бе сред специалните гости на шампанското Дом Периньон, което събра едни от най-богатите хора в държавата в заведението Блек Лейбъл на пъпа на София. Половинката на Ники Михайлов се появи от главата до петите в Шанел заедно с топ-моделката и бизнесдама Александра Стоилова. Двете вдигаха наздравици под зоркия поглед на банкери, предприемачи и светски персони. Сред тях бяха Ивана Скендерова, дизайнерката Аля Милушева, тв водещи Яна Грудева и Никол Станкулова, както и екс-министъра на транспорта Кристиан Кръстев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !