Scorpions приемат финалистите от X Factor на специална среща в София

03.12.2013 14:40 | Видян 1508 пъти

 Scorpions приемат финалистите от X Factor на специална среща в София

Легендарната немска рок група Scorpions, която пристига в София на 16 декември 2013 г за голям концерт в зала Арена Армеец, ще приеме на специална среща финалистите от българския формат на световното шоу X Factor. Срещата между Klaus Meine и компания ще се състои в деня на концерта, малко преди неговото начало. „От малък съм закърмен с рок музика покрай баща ми и ужасно много харесвам Scorpions, a любимата ми песен, разбира се, е Wind Of Change и White Dove. Бих ги попитал как са оцелели заедно през всичките тези години” – това сподели Иван, след като разбра за предстоящата среща.

Какво ще научат младите таланти от една от най-дълго съществуващите рок групи в света, с над 40-годишна музикална история -– ще стане ясно в епизодите на музикално шоу №1 в света. Концертът на Scorpions е част от предстоящия ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, с който бандата гостува в София по Коледа. Очаква се музикантите да кацнат у нас ден преди концерта, а по софийските улици да “летят” с пет чисто нови лимузини BMW - 7 серия. Всяка от тях ще бъде снабдена с шофьор, охрана и всякакви удобства, а както подобава на звезди от техния ранг – ще бъдат настанени в 5- звезден хотел. В наскоро дадено интервю за българските медии, вокалистът на Scorpions сподели: “Много сме развълнувани, че пак ще се върнем в България, а в София винаги се чувстваме повече от добре дошли. Радваме се, че след всичките тези години хората искат отново и отново да ни видят и чуят на живо”.

Организаторите от Лауд Консертс напомнят на феновете, че седящите места за концерта на Scorpions в Арена Армеец са на изчерпване, а в момента се продават последни бройки седящи места от ценова категория от 75 лв. За шоуто се пускат в продажба и ограничен брой места за инвалидни колички с осигурено място за придружител. Придружителят ще влиза с безплатен билет.

Билетите за шоуто на Scorpions на 16 декември 2013г в София са с цена от 65лв до 100лв и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim – магазини: Office 1 Superstore, Germanos, Пикадили, Техномаркет, бензиностанции OMV, На Тъмно и в интернет на www.eventim.bg.

Повече информация можете да откриете на сайта на X Factor: http://xfactor.novatv.bg, www.loudconcerts.bg, както и на Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/xfactorbulgaria.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Няма коментари към тази новина !