Райна крие тайно гадже

02.12.2013 15:10 | Видян 3785 пъти

Райна крие тайно гадже

В началото на есента фолк певицата Райна признала пред близки, че има ново гадже. Изпълнителката, която навърши 32 години сподели тогава, че е влюбена, но ще запази в тайна името на мъжа до себе си. „Това е нещо много лично от интимния ми живот“, разказа певицата. „Искам в живота си хора, които ще бъдат до мен, не само във веселите ми моменти. Защото животът не ми предлага единствено това или поне аз не си вземам от него само това“, признава Райна. Изпълнителката си мечтае да е обградена с хора, които ги е грижа за нея, а не за имиджа й на звезда. Освен това не желае да общува с хора, които само я използват. „Знам, че не искам малко, но не искам нищо материално в замяна на нещо рядко и духовно“, категорична е пайнерката.

По думите й, тя има собствено разбиране за любовта и я търси у човека до себе си в точно тази форма. Райна отрече слуховете, че е имала връзка със звездата от ВИП Брадър Пламен Медаров. Мълвата обаче носи, че фолк дивата и бизнесмена били луди един за друг, но се разделили, когато той избрал да влезе в шоуто, а тя решила, че не иска да го чака навън през това време. За рождения си ден, който певицата отбеляза през октомври, тя си пожела здраве и един добър завършек на годината, за да я запомни с добро, пише Супер 19'.

Тогава фолк дивата призна, че тази година Коцето не й е честитил рождения ден, но за това си имало причина. Певецът никога не пропускал да й звънне за празничните дни, но този път телефона й изключил от твърде много честитки. Двамата обаче продължават да се разбират отлично и са си много близки. Певицата е решила и до пролетта на 2014 година  да успее да завърши висше образование, тъй като от работа почти няма време за дипломната си работа. Тези дни пък стана ясно, че Райна вече има обожател . В лицето на бившия сървайвър Финдо , красавицата е на път да срещне сродна душа. Зрители следящи живото предаване в шоуто издават, че между двамата вече са прехвръкнали първите искри.

Фолк дивата още от самото начало бе впечатлена от мускулестия красавец. Райна междувременно продължава да очарова съквартирантите с невероятното си чувството си за хумор. Тя разказа пред скромната си публика за телевизионен гадател, като много добре го имитира. Певицата успя да разсмее участниците си с истории за неговите уникални предсказания. И е на път да спечели приза най-харесван съквартирант.

Райна очевидно е на романтична вълна. Още с влизането си тя хвърли много очарован поглед към спортиста, а отнесеният поглед на фитнес инструктора говори, че и той не е безучастен към певицата.Засега двойката се опознава чрез словесни закачки, а фенове смятат, че двамата доста си отиват. Дали обаче нещо ще се случи между тях тепърва  предстои да видим до края на формата, който приключва на 14 декември.

Според тв зрители и наблюдатели Райна с нищо не показва, че навън я чака сериозно гадже, каквото тя твърдеше, че има преди да влезе във формата. Видно е за всички, че тя флиртува на воля със Станислав. Според клюката пък, на Пламен Медаров не му било приятно от случващото се вътре в Къщата на Биг Брадър ол старс, тъй като той все още имал чувства към фолкзвездата. Макар да бил наясно, че и след като излезе Райна, нямало нищо да се случи между тях двамата, до последно разказвал наляво и надясно, че Финдо е един обикновен сваляч. Според бившата марионетка, фитнес инструктора искал единствено да вкара Райна в леглото си и после да се хвали със завоеванието си.

Според друга клюка пък Райна щяла да разведе кубинеца Майкъл Фонтс.  Фолк певицата сама сподели, че истински се влюбила в един мъж и смятала, че той е човекът, но разумът й я възпрял. Пилето на чалгата разкри, че мъжът с главно „М“ бил много различен от българските мачовци, той мислел със сърцето си и поставял чувствата си на първо място.
Разстоянието между тях обаче си казало думата, а и световете им били различни. Тя не каза за кого говори, но на всички стана ясно, че това е кубинският танцьор Майкъл Фонтс, който е женен и живее в Милано. Той бил готов за зареже семейството си заради певицата, но за разлика от него, Райна разсъждавала не със сърцето, а с разума.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !