Топ модели ни връщат към блясъка на 90- те години

02.12.2013 12:30 | Видян 4267 пъти

Топ модели ни връщат към блясъка на 90- те години

Дългоочакваният календар на Ивет Фешън за 2014 отново ще изненада ценителите на красотата. Born in the 90s е разходка из едно отминало, но емблематично време. Снимките ви дават възможността отново да изживеете спомени от 90-те години, в компанията на няколко завлядяващо красиви жени. Календатът е екслузивно издание, осъществен е със съдействието на Дюни Ризортс.

Кадрите на Born in the 90s  са дело на един от най- добрите фотографи в България Васил Германов. Стайлингът е на Хубен Хубенов, а гримът и косата на Слав, те са инспирирани от незабравимите супер модели на 90- те години, които бяха по- известни от марките, които представяха. Манекенките от онова време бяха превърнати в истински икони и днес те намират отражение в новото поколение, родените през 90те. Във фотосесията участват седем от топ моделите на Ивет Фешън,

сред които Ваня Билева, Нора Шопова, Християна Димитрова и Екатерина Куцарева. „Решихме тази година да заложим на 90-те години , тъй като има едно завръщане в модата към това време. Освен това момичетата са родени именно тогава и е страхотно, че те успяха да се превъплатят в моделите, на които са подръжавали като деца.”, споделя Ивета Григорова собственик на агенцията, която през 2014г. ще отбележи 20- тата си годишнина.

Традиционно календарът на Ивет Фешън ще бъде представен на бляскаво модно парти в клуб Маскара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на...

Няма коментари към тази новина !