Лияна: Аз - с Мариан? Абсурд!

21.11.2013 16:15 | Видян 2161 пъти

Лияна: Аз - с Мариан? Абсурд!

Абсурд е да сме гаджета с Мариан. мариянко ми е изключително скъп приятел, за да го загубя по този нелеп начин. Т.е. ако прибавим към отношенията си и нещо друго. Това казва пред Уикенд фолкпевицата Лияна след излизането си от къщата на ВИП-брадър. Певицата признава, че е научила няколко урока в къщата - да е по-обрана в комуникацията си с момчетата, да отстоява по-силно себе си и да не допуска вмешателство, както и да не съди за хората прибързано.

Лияна прекарала безсънна нощ след излизането си от Къщата - отишла на вечеря с приятели и стояли до 7 сутринта, за да си бъбрят. Най-малкото, за което мислела, било секса. Тервел ме стисна за крака, когато бях с кърпата за баня, но аз под нея бях с пижамка, обяснява Лияна прословутата сцена, в която всички видяха сексуални искри между спортиста и нея.

Като ме стисна и аз казах: Недей, недей, допълва тя. По думите й, хората видели, че ръката на Тервел отишла на друго място, но това не било вярно. Прекратихме тези отношения, когато се видя, че хората ги възприемат по по-различен начин, обяснява тя. Лияна се чувства виновна, че е ощетила детето си, докато е била в Къщата и сега си стои само вкъщи, за да се радват една на друга. Певицата признава, че е твърде критична към себе си заради вменено чувство на вина, вследствие от връзките й, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Непочистени от дървесна и храстова...

Непочистени от дървесна и храстова растителност язовири...

Няма коментари към тази новина !