Музика и мода на столично кръстовище

19.11.2013 13:30 | Видян 1408 пъти

Музика и мода на столично кръстовище

Музика и мода се преплетоха на кръстовището на бул. „Витоша” и бул. „Патриарх Евтимий” в София.

"BLUE CARPET FLASH MOB" e първото от поредица арт събития, които целят да разнообразят случващото се по софийските улици. В социалния експеримент се включиха модела и футболна съпруга Цветомира Тодорова, екзотичната актриса Бистра Окереке и поп певицата Donna, която стана популярна като финалист в музикален реалити формат.

Наскоро младата изпълнителка покори „върха на София” с уникален перформанс Donna & Friends: Rooftop LIVE на покрива на столичен хотел с участието на Ангел & Моисей и Васко Иванов – Dexter. Donna вече има два клипа зад гърба си в колаборация с DJ Diass, като видеото „Fade Away”, продуцирано от Флаш Медиа дори проби с ротации в Латинска Америка и Азия. Donna избра пътя на соловата кариера и хип-хопа като ново амплоа и вече е готова със съвместно парче с тандема Pavell & Venci Venc’ със заглавие „Ще живееме.

Проектът ще излезе като аудио и видео до края на ноември и е ко-продукция на Флаш Медиа и Вирджиния Рекърдс. BLUE CARPET FLASH MOB беше опит за 10 минути градската среда да се трансформира в сцена на авангардното изкуство, създавано от млади, но успели артисти. В креативния екип на проекта бяха замесени коафьора и гримьор Марио Костовски, дизанайнерката на бижута Сара Желева, фотографа и креативен моден директор Алекс Манчев и продуцента Атанас Лозанов Nasix.

Краен продукт от събитието ще са два коренно различни фешън филма на режисьорите Владимир Бакалов и Алекс Марков. По време на BLUE CARPET FLASH MOB Donna импровизира върху синия килим като за минути сътвори канто и текст, може би за предстоящ музикален проект. Флаш Медиа е общество на артисти и млади хора на изкуството, ето защо в началото на декември Софийското метро ще стане сцена за акустичен музикален перформанс „ПРАВИ К’ВОТО ИСКАШ” и „забавление чрез движение”.

Източник: blife.bg

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !