Стефан Софиянски: Чакам още 7 внучета!

18.11.2013 16:00 | Видян 2594 пъти

Стефан Софиянски: Чакам още 7 внучета!

Чакам още 7 внучета, сподели пред Всеки ден Стефан Софиянски, който вчера стана дядо за втори път. Щерка му Ива роди момиченце и кръсти бебето Мая. Тя е с идеалните размери на млада госпожица - три кила и 50 сантиметра ръст. Ива кръсти бебето на майката на своя възлюбен Антон Божков - Мая.

„Това си беше неин избор. За мен важното е, че то е добре, че майка му е добре и всичко е минало леко", коментира пред „Всеки ден" Софиянски. Той стана дядо за първи път преди 7 години, след като през 2006-а първородната му щерка Елена роди момченце. Малкият Стефан е голямата гордост на политика с вечната усмивка.

„Аз имам три дъщери и искам всяка една от тях да има също по три деца. Както аз съм отгледал голямо семейство, така си мечтая да направят и те. Защото една къща, пълна с деца, е щастлива къща. Аз самият съм страшно ентусиазиран, много обичам малчугани и знам, че един ден ще имам общо 9 внучета. Засега са само две, но ще се увеличат", каза пред „Всеки ден" Софиянски. Той посочи, че днес ще черпи свои колеги и приятели, а вчера купон е организирал младият татко.

Васил Божков също е много щастлив от първото си внуче. Хазартният бос събрал приятели в елитния столичен ресторант „Грозд", за да почерпи, че вече е дядо. Сред първите, които честитили появата на бебето, е Лили Иванова. Певицата пя на сватбата на Ива и Антон Божкови.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !