Таня Боева зарязва чалгата, ще става актриса

18.11.2013 13:15 | Видян 2366 пъти

Таня Боева зарязва чалгата, ще става актриса

Попфолк певицата наскоро представи нова песен с видео и по този повод издаде в "Жените говорят", че вече има амбиции в актьорската професия, научи blife.bg.

Покрай снимките на клип в Санторини миналата година изпълнителката открила, че й е изключително интересно да влиза в различни роли. Освен това се справя добре, което съвсем очаквано предопределя амбициите й.

"Когато миналата година снимах в Санторини в мен се отвори актьорско изкушение. Намирам една нова посока за себе си, харесва ми да влизам в роля. Кой знае?! Може пък да ме видите в някоя по-сериозна роля по-нататък. Наистина ми беше много приятно и интересно", сподели тя в "Жените говорят".

По повод непрекъснатите обвинения към нейната гилдия, че краде песни от съседни държави пък каза следното:

"Новата ми песен е кавър с купени права и единствено аз имам право да изпълнявам тази песен на български език. Много хора в нашата страна като чуят, че изпълнител прави кавър, казват: Аааа, крадена песен. Поне от десетина години насам аз и колегите издаваме легални кавъри. Смятам, че е дошло времето да се поддържаме повече", категорична бе тя.

Относно клюките, които се появяват след всяко нейно видео, Таня казва, че няма смисъл да ги коментира. Тя и мъжът й от дълги години са в този бизнес, така че тези неща не влияят на отношенията им и всичмо между тях продължава да върви добре.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !