Кой влиза във ВИП Брадър олстарс 2013?

18.11.2013 12:00 | Видян 14708 пъти | Гласували 1

Кой влиза във ВИП Брадър олстарс 2013?

Големи изненади подготвят за участниците в новия сезон на Биг Брадър ол старс, което стартира в ефира на Нова ТВ. Вече са подготвени и новите им мисии. Този сезон зрителите определят какви игри да се играят в шоуто. А също и какви индивидуални задачи ще получават кандидатите за слава.

Със специалните задачи бяха натоварени Йоана, Стойка, Никол Станкулова и Нед. Всеки от тях събра от феновете предложения за мисии в шоуто. От тази вечер зрителите ще видят какви нови изненади очакват участниците. Продуцентите не пожелаха по-рано да ни споделят кой ще влезе в Къщата. Супер 19` обаче научи някои имена, които най-вероятно ще ни забавляват всяка вечер от тв екран. Вече е ясно, че двете Златки продължават надпреварата в Къщата на Биг Брадър ол старс. Някои от феновете даже се шегуват по интернет форумите, че след Русата и Черната, в шоуто сигурно ще влезе и Червената Златка, за да се срещне отблизо със съименичките си.

РАЙНА
Райна е една от известните ни фолк певици. Родена е и е израснала в Сандански. Нейна кръстница е Ванга. Изборът на името на Райна става по-много интересен начин. След раждането й баща й отива при пророчицата, с която имат предварителна уговорка. Той изпълнява заръката й и занася поръчаните легенче, кукла и цветя. Баба Ванга взима карамфилите, избира един от тях и казва : „Райна ще се казва детето, и така ще я наричате, няма да й преиначавате името.“ След един месец известната пророчица става кръстница на Райна. Тя е била буйно и палаво дете и добра ученичка. В 6-и клас се записва за курсове за манекени, в същото време тренира и спортни танци.Малко по-късно се записва да тренира карате, учи народно пеене и тренира лека атлетика. Преди да започне кариерата си на певица, Райна е била 5 години професионален модел в агенция Интерсаунд. Участва на 27 конкурса Мис и печели 7 от тях. В кариерата си като певица в Пайнер се запознава с Константин, с когото се разделят през март 2009 година, след 5-годишна връзка. През 2009г. влиза във ВИП Брадър, по-късно взима участие и в танцувалното шоу ВИП Денс.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !