Изнудват Никълъс Кейдж с порно снимки

15.11.2013 14:45 | Видян 1869 пъти

Изнудват Никълъс Кейдж с порно снимки

Никълъс Кейдж е заплашен да бъде изобличен пред цлия свят със серия еротични снимки, на които прави секс с бившето си гадже Кристина Фултън, майка на 22-годишния му син Уестън.

Mail Online съобщи, че порнографските кадри са били откраднати от дома на Фултън през април и сега щели да видят бял свят. Кейдж обаче отрича съществуването на подобни снимки.

"Подобни кадри на мен и госпожица Фултън просто няма и никога не е имало", заяви той.

Мъжът нахлул в дома на Кристина беше арестуван на 22 октомври. Той е задържан и му е поставена гаранция от 1 млн. долара, която няма как да плати. Сред крадените от него вещи не са открити снимки, но полицията продължава разследването.

49-годишният невероятен актьор Никълъс Кейдж и Кристина започнаха връзката си през 1988 г. Две години по-късно тя роди сина им Уестън, след което двамата се разделиха.

Кейдж, който е племенник на Франсис Форд Копола, се е женил три пъти, като първите му два брака с Патриша Аркет и с Лиса-Мари Пресли завършиха с провал.

През 2004 г. актьорът се ожени за сервитьорката Алис Ким и двамата и до днес се радват на безоблачно щастие и на сина си - 8-годишният Кал-Ел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

В Деня на Европа светлинни творби...

Третото издание на културното събитие се случва с...

Няма коментари към тази новина !