Рени взе израелски паспорт

15.11.2013 10:50 | Видян 2199 пъти

Рени взе израелски паспорт

Рени най-после се сдоби с израелски паспорт. „Най-накрая станах израелски гражданин. Тук съм от година и четири месеца и вече се сдобих с официални документи. Минах и шофьорските курсове за смяна на книжката. Такива са изискванията тук”, споделила пред „Монитор” изпълнителката на „Влюбих се опасно”.

За да скъса по-бързо със статута на временно пребиваваща, Рени и половинката й Борис се оженили тайно. Двадесет дни преди да хванат самолета за еврейската държава, със строителния бос подписали в гражданското, без гости и изтупани по дънки. „Родителите ни не знаеха. Бракувахме се на бърза ръка. Така по-лесно щях да получа документи”, разказва с усмивка най-успялата българска певица в Сърбия, пише Блиц.

Рени живее отдавна в Израел с мъжа си и двамата си синове. Малките Аспарух и Борис, се адаптирали много бързо в чуждата страна. Големият й син вече е на 9 години. „Много е контактен и бързо научи езика. За него беше голям шок, когато пристигнахме. Трябваше да се адаптира в ново училище, в нов квартал, с нови деца. Въпреки че му беше много тежко и трудно, успя да се справи за четири месеца”, горда е певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !