Дарина Павлова приклещи Слай в Ню Йорк

15.11.2013 10:20 | Видян 2133 пъти

Дарина Павлова приклещи Слай в Ню Йорк

Дарина Павлова се натъкна на Силвестър Сталоун в елитен ресторант в Ню Йорк завчера. Вдовицата на Илия Павлов моментално афишира близостта си с холивудския ас чрез снимка в личната си Facebook страница, пише в. "Монитор". “Боже, боже, какво ли не се случва в малък град като Ню Йорк! Преди две седмици гостувах на Силвестър Сталоун и екипа на „Непобедимите 3” в България. И ето сега - без да го очаквам, се озовахме на една маса, обядвайки в Ню Йорк”, не скри вълнението си Мадам Мулти, пише Блиц.

Павлова заби ток сред декорите на „Ню Бояна” по покана на шефа на „Ню Имидж” Ави Лернер. Изповядвайки Слай и колегите му в екшъна Джейсън Стейтъм и Арнолд Шварценегер над отбрани бели вина и блюда с морски дарове, Павлова сътвори филм за холивудската инвазия в България. Лентата с продуцент Паскал Вичедомини бе заснета с екип на RAI TV за предаването „Отново на път” (On the Road Again). Концепцията му проследява приключенията на знаменитости из различни части на света.

Павлова гостува на каста заедно с неприлично младата си муза Джулио Берути. Сталоун толкова хареса разговорите с 29 годишния италианец и чувството му за хумор, че дори маркира края на снимачния процес у нас чрез кадър, в който го прегръща. Под снимката написа: “Последната сцена от „Непобедимите 3” в България. Съчетахме полезното с приятното”.

Освен Дарина интерес към Слай показа и диетоложката Енджи Касабие, която осигуряваше храната за продукцията на терен. В медийното пространство дори се появиха слухове, че 67-годишният актьор толкова хлътнал по ливанката, че щял да зареже семейството си и да я приюти в дома си в Бевърли Хилс.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !