Мишел Пфайфър готова да легне под ножа

13.11.2013 16:00 | Видян 1787 пъти

Мишел Пфайфър готова да легне под ножа

Мишел Пфайфър няма нищо против малка пластична операция. Актрисата, която изигра сексапилната Жена-котка в "Батман се завръща" и редица други изкусителни героини, признава, че е отворена към известни козметични подобрения по лицето си, но като цяло е доволна от външния си вид на зряла жена, пише lifestyle.bg.

"Няма нищо лошо в това, че вече не изглеждам на 30-40 години. Дали искам да изглеждам на такава възраст? Ами, да! Но знаете ли, всеки в крайна сметка стига до подобно положение. Ако зная, че ще изглеждам по-добре, бих прибегнала до пластична операция. Но ми се струва, че хората просто искат още и още, докато в крайна сметка стигнат до някаква странна дисморфия на тялото", сподели Пфайфър.

Актрисата стана известна в Холивуд с ролите си на младо наивно момиче във филми като "Белязаният" и "Опасни връзки", но с напредването на възрастта започнала да чувства натиск да запази младежкото си излъчване на екрана. "В Холивуд има доста голям натиск да останем млади. Не е лесно да се гледаш как остаряваш на екрана. Това не е естествено и никой не трябва да го прави", казва Мишел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !