Лияна остана в Къщата с измама

13.11.2013 10:15 | Видян 4090 пъти | Гласували 1

Лияна остана в Къщата с измама

Пореден скандал се развихря около гласуването по време на "ВИП Брадър". Оказа се, че не Ирина Флорин и Мира Радева, а Лияна е имала най-малко гласове за оставане в Къщата на "Вип Брадър" на последните елиминации, пише hotarena.net.

Причината за тази манипулация категорично била сделката, която има с продуцентите на предаването.

Лияна е сключила сделка с продуцента Нико Тупарев тя да бъде победителят тази година. Макар че в новия сезон награда няма - нито кола, нито апартамент или пари, за Лили било важно да се нарече Любима звезда на България.

Още миналата година тя имала оферта от Нико да влезе в Къщата, но се разминало. Затова този сезон продуцентите отправили неустоимо предложение на „сърничката" - освен хонорар от 120 000 лева и възможността да вижда дъщеря си докато е в къщата.

Освен морална печалба, победата във ВИП Брадър ще донесе на Лили и много участия, работа и пари. Затова вотът на зрителя бил манипулиран и макар че почти никой не е пратил sms за Лияна, тя остана в Къщата, за да се изпълни споразумението между нея и Тупарев.

Тази вечер, малко преди големия финал на шоуто, ще има извънреден лайф, тъй като Къщата ще напусне още един съквартирант.

Снимка: vipbrother

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !