Ясновидката Николета: Беше ми тежко сред толкова лицемери в Африка

12.11.2013 17:00 | Видян 5584 пъти

Ясновидката Николета: Беше ми тежко сред толкова лицемери в Африка

Николета Йорданова  е поредният участник, който напусна риалити предаването Африка: звездите сигурно са полудели. Името на феномена Николета от Червен бряг стана известно по време на участието й в телевизионното риалити Ясновидци. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи. На малката Николета още от ранна възраст небесните сили започват да й подават информация, но детето не осъзнава, че е по-различно от другите - смята, че при всички хора е така.

Уникалната й дарба се отключва напълно през 2000 година, когато биологичният й баща прави опит да я убие. От удара в главата момичето изпада в клинична смърт, и когато се връща в света на живите, усеща, че свръхестествените й умения се засилват и започва да вижда в миналото и бъдещето. След време Кубрат Томов й казва, че в древността, когато подготвяли шаманите, ги удряли в дясната страна на тила – там, където я ударил баща й.


Беше ли ти трудно в Африка, твоите съотборници бяха винаги срещу тебе?

Беше ми тежко в моментите, когато ставах да им готвя, да им чистя, да им слугувам. Накрая всеки един от тях се изправяше и ме номинираше. Много лицемерни бяха, казват ти: Браво, страхотна си и изведнъж пръчката на Николета отива в огъня.

Ти очакваше ли подобни реакции преди да заминеш за Черния континет?

Да, това го видях в предсказанията си. Казаха ми от горе на никой да не помагам, защото всички ще се обърнат срещу мен.

Защо тръгна тогава?
Аз това им казах в началото, още на първите номинации, че искам да си ходя, но после размислих. Казах си: Толкова ли съм страхлива, за да не остана. Всички ме питаха да им гледам. От ясновидска гледна точка ги предупреждавах какво ще се случи, за да ги предпазя. Но те си мислеха, че ги кълна. Нямаше как да се защитя, беше ми тежко сред толкова лицемерие. Аз не съм такъв човек, не мога да си сдържам емоциите, хоромоните и егото. Кой може да ги контролира тези неща? Ако някой успее да ги овладее, той става бог.

Обвиняваха те, че ни си сдържана?

Как да бъда сдържана, все едно да дойдат да ти ударят шамар, а ти да дадеш и другата си буза. При мен няма как да стане това.

Кои бяха хубавите моменти в Африка?
Имаше и хубави моменти. Боговете от горе ми пуснаха есемес, че големия бял лъв идва и няма да е сам. Това го чух в съзнанието си. Но си казах това са глупости, лъвовете са кафяви. Тогава Жоро Тошев подскочи и каза: Ники, тук лъвовете наистина са бели. И вечерта след няколко часа наистина дойдоха няколко лъвици. Исках много да гушна едната от тях, малко налудничево звучи, но обожавам котки. Когато едно животно е настроено зле към хората, аз пък не изпитвам страх. Напротив, искам да го прегърна и усетя. Всяка една жива твар се нуждае от любов.

Защо не стана с любов и при останалите участници в риалитито?
Хората са най-долните същества, така са кодирани в момента.

Постоянно изтъкваха това, че говориш нецензурно и псуваш?
Всички псуваха, но те се сдържаха пред камерата. Докато аз съм дива и необуздана. Аз съм едно емоционално дете. В даден момент това ми изигра лоша шега. Те се съюзиха и решиха да ме направят черната овца. Лепнаха ми веднага такъв етикет.

Защо не играеше някаква роля на по-сдържана и смирена?
Не мога да играя роля. Не отидох в Африка, за да вземам голяма награда. Достатъчно ми бе това, че видях този континент.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !