Уинона Райдър: Мислеха ме за гей в училище

12.11.2013 16:00 | Видян 2646 пъти

Уинона Райдър: Мислеха ме за гей в училище

След като се сдобият със слава и власт доста звезди се връщат назад в детството си, признавайки, че са били малтретирани емоционално в училище. Сред тях са Лейди Гага, Джеси Джей Линдзи Лоън и т.н. Последната дори става частна ученичка, след като не издържа на стреса. За съжаление обаче, списъкът не спира до тях. Поредната известна дама, която на 42-годишна възраст признава за кошмарното си детство, е Уинона Райдър.

В новия брой на сп. V актрисата разкрива, че също е била жертва на съучениците си и то не само емоционално. Дамата се е подстригала късо и момчетата са я объркали за гей.

„Бях обсебена от Бъгси Малоун и си отразях косите много късо. Спомням си, че коридорите бяха празни и децата започнаха да крещят „п*дераст", разказва актрисата в медията.

След това Райдър е била набита и се е наложило да посети медицинската сестра. „Когато излизах от лекарския кабинет нарочно притисках превръзката си, за да изглежда по-драматично. Водех някакъв монолог като героиня от някой филм и си представях, че съм такава. Това бе моят начин да се справя със ситуацията. Вероятно съм била прекалено уплашена", разказва още за миналото си звездата.

След случката родителите на актрисата решават, че тя трябва да се обучава у дома и дори я записват в театралната консерватория в Сан Франциско. Точно там тя е открита и за света на киното.

„Ако не трябваше да уча у дома, нямаше да стана актриса. Невероятно е как някои неща се случват в живота. ", обобщава Райдър,

През годините Уинона прави някои силни роли в ленти като „Луди години", „Едуард и ножиците", Есен в Ню Йорк"... но напоследък нейната звезда в кино бранша гасне. И това е така, защото актрисата не избира ролите според това, дали ще ѝ донесат повече слава.

„Аз не съм стратег. Бях подложена на голямо напрежение. Чувах постоянно разговори от сорта на: „Трябва да се снимаш в този филм, направи този филм. Първо трябва да се включиш в някой хит, за да се снимаш в по-малки филми".Когато се обърна назад и погледна към ролите, които съм приела и отказала – не съжалявам за нищо", обяснява Райдър,

Последната лента с нейно участие е „На родна територия" ( Homefront), в който играе Шерил Мот – бивша мотористка и наркодилър с проблемно минало. В него си партнира с Джеймс Франко, Джейсън Стейтъм и Кейт Босуърт, който трябва да излезе на екран в Америка на 27 ноември.

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. V

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Няма коментари към тази новина !