ВИП

12.11.2013 14:30 | Видян 1859 пъти | Гласували 2

ВИП

Какъв ВИП са Тервел Пулев и Станка Златева, дали живеят не просто в апартамент, а в „луксозен”? Този твърде МАРКСИСТКИ въпрос зададе изтърсакът в Брадъра Пламен. Марксистки, защото според догмите на идеолога на комунизма „битието определя съзнанието”.
Оставяме настрана колко смешно звучи „луксозен” за софийски апартамент, особено от устата на човек, който години е живял в чужбина и би трябвало да е виждал истинското значение на тази дума в натура.

Оставяме настрана и знанието, което не особено грамотният исторически Пламен, едва ли има, че аристократите и даже кралете са живеели на село като Станка Златева. Да погледне, ако иска Луи и Мария – Антоанета или пък Екатерина Велика от Царское село. Или принц Чарлз с неговата ферма и майка му кралица Елизабет, която сама гледа конете и кучетата си.

Лошо говори за нацията нейният представител сред звездите на България, който по наслагвано от Ники Кънчев мнение бил спасяван от публиката толкова пъти точно, защото бил такъв – недооучил, недоработил, недоуспял, но се подигравал и потискал по-заслужилите от него. Ама това, драги зрители, не е комплимент за нас, а е обида. Или хайде, да говоря за себе си.

И не става въпрос само за незнаенето как са имената на Левски от сатрана на Пламен. защото не играчът, а САМИЯТ ВИП БРАДЪР СЕ ИЗЛОЖИ КАТО КАЗА, ЧЕ ЗЛАТНИЯТ ВЕК БИЛ ПРИ СИМЕОН ВТОРИ. Не при Симеон Велики, както гласи верният отговор.
Ако ние като нация се идентифицираме с Пламен, най-големият комплимент за когото е, че прилича малко визуално, а много повече по начин на говорене и тембър на премиера Орешарски, защо после протестираме на какво дередже сме.

Ако ние не смятаме за ВИП някой човек като Тервел и Станка, който да е тръгнал от калта и да е стигнал до олимпийския подиум, напук на всичко и на всички в тази страна, които само са му пречили години наред, а за нас е успех просто притежаването на „луксозен” по смешните ни стандарти апартамент, значи по-добре да оставяме държавата на нелегалните имигранти. Те и без това нахлуха мощно в нея. да се скрием някъде...

Пожелавам на всички по-добри новини до другия понеделник и достоен ВИП Брадър, колкото и нисък да е рейтингът му този сезон – няма и 7%!

автор: Борис Ангелов

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !