Какъв е финалът на „Седем часа разлика"?

12.11.2013 09:45 | Видян 2888 пъти

Какъв е финалът на „Седем часа разлика

Истински изненади за зрителите са били подготвени за последния епизод на „Седем часа разлика". За нещастие атрактивният финал така и не беше излъчен по Би Ти Ви заради скандал между продуцента Магърдич Халваджиян и шефовете на телевизията. В последния епизод децата на корумпираната съдийка Таня Стоева и мафиота Михаил Михайлов - Милото наследяват тяхното място в подземния бизнес и стават новите злодеи, по-жестоки дори от родителите си. Това научи Всеки ден от източници от екипа на хитовия сериал.

В последния, така и неизлъчен епизод зрителите e трябвало да видят как любовта между Таня и Милото се възражда повече като утеха от всички удари на съдбата, отколкото като някакво истинско чувство. Коравата съдийка остава силно влюбена в прокурор Иванов, изпълняван от Симеон Лютаков. „Между Таня и Иван завинаги ще остане невъзможната мечта за щастие. Това е естественият развой на отношенията между жена като нея и мъж като Иван. Традиционното „и заживели щастливо заедно до края на дните им" няма как да им се случи. Те са едни възрастни Ромео и Жулиета, които винаги ревниво ще пазят в сърцата си искрата от любовта", коментира още преди време писателката и сценаристка на поредицата Милена Фучеджиева.

В последните минути на сериала Ваня Цветкова и Калин Сърменов живеят скрити от очите на техните врагове в китна вила в Италия. Там обаче научават ужасна новина - децата им Мая и Роки са новите лидери в тъмния подземен бизнес. Те са станали дори по-безскрупулни от родителите си. Когато научават това, Таня и Милото решават да напуснат спокойния живот и да се върнат в България. Обмислят дори да вкарат в затвора потомците си, за да ги спрат по пътя им към злото. "Мая и Роки обаче са жертви на системата чрез родителите си, те са трагичните фигури и надеждата, че нещо може да се промени. С това, че няма сезон 4, нямахме възможност да покажем метаморфозите, често болезнени, през които минават тези млади българи", коментира Фучеджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !