Слави продаде апартамент за 220 бона на Киркоров

08.11.2013 14:40 | Видян 2493 пъти

Слави продаде апартамент за 220 бона на Киркоров

Слави Трифонов продаде на руската Филип Киркоров апартамента си на морето. Жилището на шоумена с площ 240х квадрата е купено от суперзвездата на руската естрада за 220 000 лева, пише „Телеграф". Апартаментът се намира на 4 етаж на тузарския комплекс „Порт Палас" в курорта „Св. Константин и Елена".

Към скъпарския имот има и изба от 5 квадрата. Сделката е станала в края на миналата година. Според запознати шоуменът бил на загуба от покупката на морското си жилище. За него броил 650 000 лева и искал да го продаде за същите пари, но не успял. Освен това апартаментът „гълтал" сериозни пари - по 7500 лева на месец за охрана и поддръжка, а Слави го ползвал веднъж-два пъти годишно през летния сезон, пише Lifestyle.bg.

Според последната клюка Трифонов си е купил ново жилище в затворен комплекс в столичния комплекс „Манастирски ливади". Блокът все още се строял, но той платил накуп цялата сума - около 500 000 лева. Апартаментът бил от 450 квадрата. В комплект с мезонета вървели и 3 подземни гаража. Строежът на луксозния блок трябвало да бъде завършен на 20 август 2014 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !