Избраха новата Мисис България

04.11.2013 12:45 | Видян 2163 пъти

Избраха новата Мисис България

В София се проведе 15-ото юбилейно издание на националния конкурс за омъжени жени Мисис България 2013. Повече от 650 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 15-те финалистки, които се бориха за титлите Мисис България Universe, Мисис Бългaрия Europe, Мисис България World.

Конкурсът бе открит със специално подготвен танц от носителките на титлата „Мисис Баба – Капка Амзина и Татяна Трайкова и танцьорите от Денс Академи. Прави впечатление, че все повече се увеличава интересът към конкурса от страна на омъжени дами с висше образование и престижни професии. “Предполагам, че това се дължи на имиджа на конкурса, който се утвърди не само като надпревара по красота, но и като институция, която работи сериозно за различни обществено значими каузи”, коментира организаторката на конкурса и собственик на марката Мисис България – Меги Савова. Сред кандидатките за тазгодишните титли бяха майка на 4 деца, лекари, адвокати, бизнес дами, но също така и фризьорки, домакини и други..

И тази година по традиция във втори тур финалистките излязоха със своите съпрузи и семейства, които разказаха за тях. 15-ото издание поднесе много изненади. Водещи на събитието бяха носителките на титлата Мисис България – Маги Желязкова и Мариана Маринова. Всички гости се насладиха на невероятното изпълнение на Камелия Воче, която бе специален гост.

Мисис България 2013 стана Александра Феодорова от Перник, която има 8-годишна дъщеря. Новата мисиска има висше образование в областта на туризма и е директор на собствена компания. Познава сцената, тъй като е била манекенка. Иска да популяризира благотворителната кауза на конкурса.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Няма коментари към тази новина !