Валери омагьосан

01.11.2013 10:30 | Видян 2376 пъти

Валери омагьосан

Валери Божинов е решил, че е омагьосан, и затова спешно е решил да отиде на врачка, казват негови приятели. На футболиста изобщо не му върви напоследък както в личния, така и в професионалния живот.
"Валери е уверен, че над него тегне някаква зла сила или проклятие и е решил да се пребори с нея" - категоричен е приятел на нападателя.

Футболистът е решил да отиде на врачка, за да се отърве от лошия късмет. Фактът, че Валери става все по-суеверен, не е тайна и за близките му. Неприятностите за Божинов се множат всеки ден, а с това и амулетите, които носи. "С помощта на талисмани Валери се пази от черни магии и се надява да върне късмета при себе си" - разкрива негов роднина.

Сред тайните оръжия на Божинов са окачените на лявата му ръка бял и червен конец. Снимки от силните му години като спортист показват, че докато бележи гол след гол по европейските терени, футболистът не разчита на амулети. От фотоса, направен след попадение на Божинов с екипа на "Спортинг", ясно личи, че по ръцете му няма нищо, пише България днес.

В този период българинът беше играч на португалския гранд и получаваше 100 000 евро на месец. Клаузата му за откупуване беше закована на 25 млн. евро. За съжаление силните моменти на нападателя в Лисабон не бяха много и той бе прогонен от отбора. Именно тогава Божинов е започнал да се увлича от окултното, твърди източникът на "България Днес". Когато се завърна в родината, вече беше с червения конец на ръката. Наскоро е добавил и малко по-дебела бяла нишка. Тя също е завързана на лявата му китка и с нея бе заснет на мача България - Чехия на 15 октомври.
Според известната ясновидка Соня Заварчик Валери ще пребори трудностите и ще се завърне в големия футбол по-силен от всякога. Още в началото на 2013 г. пред "България Днес" тя позна, че връзката на Божинов и Николета Лозанова ще завърши с провал.

"Виждам, че Валери ще има нов брак или нова връзка през 2014 г." - категорично заяви легендарната леля Соня. - Тая Николета Лозанова я мани. Ако не й направи още едно дете, няма как да я задържи. Пич е Валери, но си е любовчия. Като се втурне в някоя - и се влюби. Прекалено добър е." Заварчик предупреждава, че Божинов няма право на нови грешки. "Много труд полага това момче да се завърне. Ще видиш как ще се прослави. Ще стигне и задмине Стилиян и Митко. Но няма право на грешки, а направи една, и заминава..."

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !