Бахаров заби щерката на Джаро

31.10.2013 12:30 | Видян 4397 пъти

Бахаров заби щерката на Джаро

Поредната мацка, която пада под чара на Захари Бахаров и по-скоро на антигероя му от "Под прикритие" Иво Андонов, е... дъщерята на Джаро - Ния Туджарова.

Йоанна Темелкова, която е в ролята, си спретва любовна афера с бръснатия секссимвол на Народния театър.

Папараци на "Бългаяри днес" заснеха уникални кадри от снимачната площадка на хитовата кримка. Димитър Митовски бе затворил една от централните софийски улици в средата на седмицата. Бусове, камери, статисти и любимци на цяла България се прескачаха един връз друг посред бял ден.

Най се открояваше Мариан Вълев-Куката, който се бе облякъл като мутра от 90-те години от глава до пети в черно. Пушеше цигара от цигара и се оглеждаше в едно автомобилно стъкло - много е самовлюбен. Докато повечето от колегите му си преговаряха репликите и тичаха да ги гримират, Куката се навърташе около мацките в екипа.

Вълев се прояви и като ментор на Ивайло Захариев. Ченгето къртица в редиците на Джаро имаше няколко въпроса относно актьорската игра и ги зададе на ухо на Куката.

Звездата на терена обаче бе Захари Бахаров. Гологлавият дългун, който успя да омае женския пол с маниера си на зла и не особено интелигентна мутра, вече е сменил стила. Сега се носи по тъмни сака и светли ризи, а не като преди - обратното. Явно героят му е претърпял сериозен катарзис след куршума, който изяде от Джаро в края на третия сезон на сериала.

На половин метър от Захари бе Йоанна Темелкова. Младата актриса от класа на брат му Явор и Радина Кърджилова все още не е влязла в ритъма на "Под прикритие" и не изглеждаше уверена. Зяпаше си лаптопа и сценария притеснено и чат-пат мяташе по някой поглед на Захари. Като актриса любовните сцени с Андонов няма да й се опрат. Но в момента тя е лудо влюбена във внука на Николай Гяуров - Мартин.

Двамата са нонстоп заедно и Темелкова се шашка да не би истинските й чувства да повлияят на тези, които трябва да изиграе пред камерата. Или пък по-лошото - да вземе наистина да се влюби в Захари.

Напук на слуховете за яко орязан бюджет на "Под прикритие" Митовски бе уредил мощен кетъринг за артистите си. Преди началото на снимките всички хапнаха стабилно. Само Миленита не яде, сигурно е на диета. Блондинката е свалила няколко килограма в последните месеци. Миленита има сериозна конкуренция в лицето на моделката Константина Живова. Тя ще влезе в ролята на една от елитните проститутки на Андонов и Куката.

Снимка: "България днес"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !