Камелия: Гола моделка до всеки министър

29.10.2013 14:50 | Видян 7855 пъти

Камелия: Гола моделка до всеки министър

"Аз съм против наложените догми и рамки в обществото ни. Не виждам нищо лошо момичета, които са правили еротични сесии, в по-късен етап от живота си да работят на по-сериозни позиции. Може би в миналото са изпитвали финансови затруднения и затова са го направили." Така коментира пред България Днес фолкпевицата Камелия скандалите през последната седмица за момичета с еротични фотосесии, които заемат отговорни постове в държавните институции.

Първо гръмна скандалът около моделката Елена Бончева, която преди години е красяла страниците на "Плейбой", а в момента е секретарка на Националната електрическа компания. После се появиха и снимките за кориците на "Плейбой" и "Максим" на Малта Пандева, която е данъчен инспектор в Националната агенция по приходите в Бургас. Веднага след скандала Бончева, която се оказа, че е назначена на 6-месечен изпитателен срок, изчезна, като вероятно си е взела отпуск, докато отшумят драмите около нея.

"Много ми е смешно, че се говори с лошо за тези момичета. Мисля, че всеки си носи отговорността за нещата, които е правил, но миналото си е минало. Всяко момиче, което е правило еротични сесии или е работило като танцьорка, след време трябва да има възможността да се развива и например да стане адвокатка", обясни Камелия, която също преди години красеше корицата на "Плейбой".

Според нея агресията към момичета като Елена и Малта идват от хора, които са спрели да правят секс. "Аз съм човек, който държи на това всеки да си опознава тялото. Сексът също е много важен и трябва да се практикува. Лошото е, че на някои хора са им наложени догми в съзнанието и не могат да приемат подобни неща", обясни изпълнителката на "Луда по тебе".

Според Камелия подобни стандарти за голите жени са наложени, за да има контрол върху обществените позиции, но за много хора изглеждат нелепо, включително и за самата нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !