Ким Кардашиян е новата Мерилин Монро

25.10.2013 16:45 | Видян 2523 пъти

 Ким Кардашиян е новата Мерилин Монро

„Тя е скандална, но такава беше и Мерилин Монро“ - това е мнението на бившия главен редактор на френския Vogue Карин Ройтфелд за Ким Кардашиян, което звучи като комплимент. Ройтфелд избира 33-годишната току-що сгодена Ким за лице на корицата в последния брой на нейната Модна книга CR Fashion Book.

„Харесвам спорни личности - казва Карин – и затова се спрях на нея.“ В един от кадрите за фотосесията Ким позира пред обектива на Карл Лагерфелд в напреднала бременност, гордо показала своя гол корем в седмия месец от бременността си.

Подобни провокация са и кадрите, показващи Ким с изцапана от конфитюр уста и с украсена маска върху лицето си. В друг кадър я виждаме с черен воал и с шапка на отбора на „Янките“.

Карин Ройтфелд споделя, че е изумена от смелостта на Ким пред камерата на Карл Лагерфелд. За визията ѝ са се грижили само един фризьор и един гримьор, като не е ползвала изкуствени коси или мигли. Съгласила се е да бъде показана съвсем истинска.

„Не мисля, че тя носи в ежедневието си гащеризон на Comme des Garcons или баскетболно яке, но тя каза „да“ на всичко, което ѝ предложихме. Изобщо – тя е най-лесният модел, с когото съм работила.

Не каза нищо дори когато сложихме маска на лицето ѝ“, изумена е Ройтфелд. Похвала от подобен професионалист за работната ѝ етика е висока оценка за Ким. Модната диктаторка продължава: „Те я много сладък човек и е красива – това в света на модата е талант. Освен това никога не съм я виждала да прекалява с алкохола.“

Ето как Ким Кардашиян се превърна в лицето на третия брой на уважаваното модно издание CR Fashion Book. Кадрите показват изключително красиви лични моменти от бременността на Кардашян и са с колекционерска рядкост, като концепцията на CR Fashion Book.

Източник: Dnes.bg

Снимка:  CR Fashion Book

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !