Кали едва не роди на сцената

25.10.2013 12:00 | Видян 2198 пъти

Кали едва не роди на сцената

Кали вече е в напреднала бременност, но продължава да обикаля по участия. Нещо повече – тя не възнамерява скоро да слиза от сцената, тъй като това би означавало да натовари с разходи гаджето си Влади. Певицата е категорична, че не желае да прехвърля на сегашния си мъж отговорността за издръжката на двамата си синове, които са плод на предишни нейни любови, пише Уикенд.

„Влади няма как да ми се сърди, че и сега продължавам да ходя по участия, тай като е наясно, че имам не малко домакинство, за което се налага да се грижа. Доста хора си мислят, че вероятно Калиполучавам доста солидна издръжка от бащите на децата си, но това не е така!

Налага се да работя здраво, за да се справям. Влади не е някой милионер. Той е обезпечен, с добър доход е, но в никакъв случай не е задължен да поема целия ми товар на плещите си. Почувствам ли се зле и видя ли, че не бих могла повече да издържа сама, човекът е до мен и няма проблем да покрива разходите ми. Засега съм окей и не искам да го натоварвам”, разправя Кали.

Преди няколко вечери тя изнасяла рецитал в хитово заведение и изведнъж пребледняла, феновете първоначално се притеснили да не е започнала да ражда преждевременно на сцената, но се успокоили, щом видели, че продължила да си пее на микрофона и руменината на бузите й се възвърнала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !