Врачка взе акъла на Лили Иванова

25.10.2013 11:00 | Видян 2488 пъти

Врачка взе акъла на Лили Иванова

Лили Иванова има нова врачка, която гадае бъднините й. Естрадната легенда от няколко месеца ползвала услугите на фамозната леля Данче, която живее в столичния квартал „Слатина”. Поне веднъж седмично Лили се срещала с чародейката, която се славела с дарбата на Ванга, пише Уикенд.

Жената била инвалид и врачувала не за пари, а само на познати, от които взимала скромни суми. Имала тесен кръг от двайсетина клиенти, а Лили попаднала по случайност на нея. Леля Данче имала дарбата да вижда не само в бъдещето, но и да говори с мъртъвци. Лили я ползвала именно за това – да контактува с покойната си майка.

„Сигурна съм, че не е шарлатанка! Знае неща, които няма откъде да ги е чула! Мама например ме наричаше „Бубе”, но никога пред чужди хора, дори не и пред сестра ми. Само на мен си ми казваше така. И леля Данче, като извика духа на мама, първите й думи бяха: „Бубе, не плачи, аз съм добре”, обяснявала разтърсената Лили.

Приятели на певицата разправят, че откакто се е появила врачката, певицата е под абсолютната й обсесия. След всеки сеанс излизала като поразена и дори обявила, че знае точната дата и час на смъртта си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !