Сватбата на Петко и Яна - 120 бона

24.10.2013 14:00 | Видян 3617 пъти

Сватбата на Петко и Яна - 120 бона

С повече от 120 000 лева се охарчи Петко Димитров за сватбата с хубавата Яна. Напук на слуховете, че двамата са се постарали да минат тънко за празненството събитието им е струвало колосална сума. Двойката пръсна луди пари не само за тоалета, който според спекулациите в мрежата е струвал между 20 и 25 бона. А цената за костюма на Петко е била направо смешна в сравнение с роклята, макар да бе ушит на една от най-елитните модни къщи у нас, а платът да бе поръчан чак от Италия и струваше около 10 бона, пише kliuki.net.

Гостите похапваха изтънчено меню—салата с домати и биволска моцарела, кралски скариди в сос перно, а за основно се предлагаше избор между младо еленско, пилешко с три вида пипер и ньоки от манатарки. Алкохолът пък направо се лееше като река и гостите имаха възможност да избират сред такова разнообразие от маркови напитки, че мнозина направо се изумиха.

Черешката на вечерта беше прекрасната сватбена торта, която младоженците разрязаха пред всички. Освен за целия масраф, Петко се изръси солено и за музиката. Освен диджей, той ангажира и фолк певицата Галена, която прибра близо 15 бона за участието си, коментират гости на събитието. Редом с нея се говори, че на сватбата се пели още Преслава, Анелия и Глория. Макар и само като гости.

Запознати издават, че над 10 хиляди са стрували и подаръците, с които младоженците дариха гостите за сватбата. Отлежалата троянска ракия с техните образи бе специално подарена на всеки един от дошлите да ги уважат, но тя далеч не е била единствената изненада за вечерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !