Куката заплаши новия на Златка

22.10.2013 17:45 | Видян 4609 пъти

Куката заплаши новия на Златка

Соченият за наркобос Камен Балузанов-Куката се заканил да смаже от бой Георги Валентинов. ММА боецът е новият мъж в живота на бившата половинка на Куката - Златка Райкова. Плеймейтката излезе специално на ринга, когато Валентинов победи венецуелецът Рони Александър. "Много обичам тази жена. Нека всички разберат, че съм с нея", каза 20-годишният талант. Това обаче вбесило Куката, пише Всеки ден.

Златка Райкова се раздели с плевенския бос, с когото беше няколко години. За този период тя скъса с нощния живот и се пренесе при новия си любим. През това време обаче името й беше замесено в шумни кръчмарски скандали, включително и в масов бой с гардовете на Азис.

Бурната връзка между Куката и Златка Райкова беше съпътствана и с арести на плевенчанина. Злите езици твърдят, че през това време Куката често посягал на благоверната Златка. Новият избраник на Райкова е истинска сензация в бойните спортове. Той е цели 7 г. по-малък от нея. Това не е първата тръпка от ринга в живота на Райкова. Тя изживя бурна връзка и Благой Иванов-Багата.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !