Енрике Иглесиас се нанесе в ново имение

17.10.2013 13:40 | Видян 2102 пъти

Енрике Иглесиас се нанесе в ново имение

Преди броени дни поп звездата Енрике Иглесиас се нанесе в новото си имение на бреговата ивица на Маями и по-точно в живописния район Sabal Palm Road.

Къщата е на стойност 26 милиона щатски долара, но по-интересно е да се отбележи, че въпреки слуховете, че връзката на Иглесиас и бившата тенисистка Анна Курникова се е разпаднала, се вижда, че в югозападната част на имота има супер модерно игрище за тенис.

Певецът и професионалната руска тенисистка бяха заедно в продължение на 12 години, но така и връзката им не мина на друг етап – двамата, нито се ожениха, нито си създадоха поколение.

Този застой в отношенията им провокираше периодични писания в жълтите медии, че Анна е напът да си стегне багажа и да зареже сина на Хулио Иглесиас заради нежеланието му да я направи своя съпруга. Засега говорителите на звездите не са обявили официално раздялата им, но според списание OK тя е факт.

Колкото до 38-годишния носител на награда „Грами", той от години живее в Маями (той дори е израснал в Bay Point), но през последните три години се беше заел да си построи въпросния, двуетажен бял дом, който е заобиколен от палмови дървета и пищна зеленина. Къщата предлага прекрасен изглед към залива Бискейн.

Сред съседите-милионери на Енрике са неговият баща Хулио, както и Шер, Рики Мартин, Били Джоел, Роузи О'Донъл и Глория Естефан. Певецът може да се отбива в къщите на другите знаменитости с моторната си лодка.

Латино красавецът купува имота, върху който е построена къщата, през 2009 година за 5 милиона щатски долара, а продава предишния си дом в града за 6.7 милиона. Неговото състояние се оценява на 45 милиона.

Следващият месец се очаква да излезе 10-тия студиен албум на Иглесиас, като първия сингъл от него ще се казва "Heart Attack" (или в превод сърдечен удар), а в песента Енрике пее за раздяла с момичето на сърцето си. Може и всички тези слухове да са рекламен трик, който да продава албума му по-успешно.

Източник: Dnes.bg

Снимка: enriqueiglesias.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !