Део заби българо – нигерийка

13.10.2013 09:07 | Видян 2783 пъти

Део заби българо – нигерийка

Мариана Станчева - изключително красива мулатка, фино 22-годишно момиче, е новата изгора на Део. Запознават се случайно във Варна преди месец. Део има поредно участие, а тя е от обслужващия персонал. Но нейната изтънчена визия, прекрасен български, култура на поведение грабват веднага погледа му. Разменят си телефоните и след двуседмична телефонна любов Мариана пристига в София. Дори участва в последния клип на Део към новия му дует с Лео "Дай газ". Във видеото двамата кръстосват софийските улици с електромобили в компанията на красиви девойки. На един от кадрите се вижда и Мариана Станчева на задната седалка на кола, която Део шофира, пише Блиц.

От няколко дни в ергенския му апартамент вече не е пусто. Мариана се е преместила да живее при него, след като той дълго време споделяше живота си с Лора Караджова. След раздялата за няколко месеца се събраха с Елена Добринкова, с която танцуваха заедно в "Дансинг старс". В тази връзка обаче бързо разбраха, че не са един за друг.И сега само за няколко седмици Део вече е много влюбен. Той дори е запознал Мариана с майка си, която изключително много е харесала девойката.

Коя е тя? Младата мулатка е родена в Стара Загора от майка българка, и баща нигериец, което обяснява шоколадовия загар на кожата й. Бащата бил навремето студент тук, но напуска България скоро след раждането и тя не го помни. Завършва гимназия и веднага започва работа, за да се грижи за болната си майка, която изгубва. Има намерение да учи. Очевидно плановете в живота и на двамата предстоят.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !