Проф. Вучков прави сеир в центъра на София

10.10.2013 14:30 | Видян 2304 пъти

Проф. Вучков прави сеир в центъра на София

Колоритният проф. Юлиан Вучков, който от известно време има жена до себе си, явно не е на крилете на любовта. Водещият и половинката му на име Диана се караха ожесточено в центъра на София, видя репортер на Lifestyle.bg.

Вучков, пременен в стилно палто, обикаляше нервно бул. „Витоша", заедно с русата си спътница в живота. Двамата водеха лют спор по между си, но темата на разногласията им, така и не стана ясна. Случайни минувачи гледаха с интерес сеира, който Вучков и блондинката им предлагаха.

Иначе романсът на 77-годишния професор и дамата до него започна безоблачно. Двамата се запознават преди 40 години. След запознанството си обаче те губят връзката помежду си. Минават години и един ден се срещат отново. По това време Диана работи в книжарница. Вучков влиза да провери как върви продажбата на една от неговите книги, но вниманието му веднага е привлечено от жената срещу него - „красива, пищна и секси".

Първият опит да вземе телефона й обаче е неуспешен. Водещият дори не успява да си спомни, че двамата се познават. На следващия ден пристига в книжарницата, въоръжен с геврек и убеденост, че този път ще успее да свали Диана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !