Айшен – тайната любов на Октай

10.10.2013 09:30 | Видян 2715 пъти

Айшен – тайната любов на Октай

Стрелецът по Ахмед Доган е любител не само на оръжията. 25-годишният Октай Енимехмедов се оказа експерт и по „тънката част", след като „Всеки ден" научи за манията му да сваля жени в социалните мрежи.

Хипарският слоган „Прави любов, не война" обаче не пасва много на бургазлията, който през януари насочи пистолет в главата на почетния вече председател на ДПС и натисна спусъка три пъти,  пирпомня vsekiden.com.

От благоевградското с. Сатовча ни алармираха, че едно от последните завоевания на Октай е 21-годишна местна красавица. Свалячът се запознал с Айшен малко преди да заформи атентата, заради който в момента търка наровете на Софийския централен затвор като подсъдим.

Бургазлията полазил мацката във фейсбук, след като бил запленен от снимките в профила й. Драснал й два-три реда, колкото да провери дали ще клъвне. Когато това станало, в рамките на няколко месеца двамата си разменили хиляди напарфюмирани признания.

Момата била запленена от интелекта, който Октай демонстрирал - бургазлията се описал като любител на класическата литература и философия, даже малко нещо пописвал и сам. В резултат Айшен паднала с двата крака в любовната му клопка, от която не можела да се измъкне и до ден днешен.

Слабостта й към Енимехмедов не била разколебана дори от ужаса, който изживяла на 19 януари, когато нейният герой извади пистолет и стреля по Доган. Въпреки първоначалния потрес Айшен споделила с приятелки, че Октай „остава моето момче".

От Сатовча ни докладваха и най-прясната клюка - че влюбената до уши девойка обмисляла да докаже чувствата си, като посети виртуалния донжуан в килията му. Единствената пречка пред приключението били нейните родители, които не давали и дума да се отвори за връзка с атентатора.

Преди дни пък изтече информацията, че зад решетките Октай е започнал да се образова наистина. Излишъка от затворническо време съблазнителят от фейсбук запълвал с Аристотел и Платон. Така при евентуална среща с Айшен Октай ще е готов с достатъчно „умни" цитати, с които да затвърди имиджа си на интелектуалец.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !