Мел Гибсън иска среща с Христо Шопов

08.10.2013 13:10 | Видян 2537 пъти

Мел Гибсън иска среща с Христо Шопов

Екшън звездата Мел Гибсън от три дни не е излизал от хотел „Кемпински-Зографски”, защото усилено се подготвя за ролята си на гадния Конрад Стоунбанкс в „Непобедимите 3”, пише „Монитор”.

Холивудският ас ще се появи на снимачната площадка в сряда в „Ню Бояна филм”, а дотогава трябва да влезе във топформа и помпа мускули във фитнеса.

Въпреки звездния си статус Гибсън не проявява никакви капризи и не е предявил по-специални изисквания, както правят далеч по-слабо известни от него актьори. Синеокият австралиец е много общителен и се държи приятелски с всички. Засега обаче още не е тръгнал по софийските нощни клубове, които са любими на колегите му Ван Дам и Долф Лундгрен, пише още blife.bg.

Докато е у нас до края на месеца, Мел Гибсън е изявил само едно желание – да се срещне със старите си познайници – актьорите Христо Шопов и Христо Живков.

Те участваха в неговия режисьорски дебют „Страстите Христови”. Тогава холивудската звезда избра на международен кастинг Христо Шопов за образа на Пилат Понтийски, а на Живков даде ролята на един от учениците на Исус – Йоан. За изпълненията си и двамата българи отнесоха куп похвали.

Мел Гибсън бил изключително изненадан от толкова много хора, които се били събрали да го посрещнат на ВИП-а на летище София, когато кацна в събота вечерта, научи още „Монитор”. За ролята на злия Конрад той лично е избран от Силвестър Сталоун, който стои зад проекта „Непобедимите”. В третата част участват още куп суперзвезди като Арнолд Шварценегер, Харисън Форд, Джейсън Стейтъм, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен, Джет Ли и др., които вече минаха през София.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !