Дженифър Лорънс: Не искам да чувам думата "диета"!

05.10.2013 09:00 | Видян 1808 пъти

Дженифър Лорънс: Не искам да чувам думата

Елегантен кок, тъмночервени устни и въздействащ син поглед – с тази визия Дженифър Лорънс действа почти хипнотизиращо от новата корица на списание Harper's Bazaar, Великобритания (ноември/2013).

Сесията с 23-годишната актриса е дело на фотографа Бен Хасет. Дженифър прилича на истинска страстна сирена в черната си рокля на Dior. Звездата от "Игрите на глада" говори пред изданието за критиките, които е получила за речта си на наградите „Оскар" по-рано тази година.

Ето и няколко акцента от интервюто с мис Лорънс:

За своята реч на "Оскар"-ите: „Казаха ми, че съм приличала на заекващ идиот. Аз обясних, че не съм го направила нарочно. Просто се почувствах неудобно и ми пролича. Това действително беше един момент от живота ми, когато наистина исках да кажа нещо специално и да покажа грация."

За това, че са я наричали дебела в началото на кариерата ѝ: "Бях много млада. Явно това е неприятен етап, през който минава всяка актриса в Холивуд. Някой ми каза, че съм дебела и че няма да получа роля, ако не отслабна. Показаха ми мои снимки по бански и ги използваха, за да впрегнат мотивацията ми да мина на диета. След като спечелих „Оскар", никой вече не ме намира за дебела. Тези „съвети" ме нараниха. Вече не искам да чувам думата "диета"."

За това, че обича кетъринга, с който хранят на снимачната площадка филмовите екипи: "Точно преди да кажат: „Камера, действие", аз се сещам да хапна нещо и започвам да питам дали има нещо за ядене. Тогава моят бодигард Гилберт започва да тича насам-натам, за да ми донесе залъгалки - солети, крекери. Ето затова е хубаво да има кетъринг на снимачната площадка и хората да се нахранят добре преди снимки "

Снимка: сп.Harper's Bazaar

Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Няма коментари към тази новина !