Хю Джакман по стъпките на Мел Гибсън и Майкъл Дъглас

04.10.2013 18:00 | Видян 2172 пъти

Хю Джакман по стъпките на Мел Гибсън и Майкъл Дъглас

Хю Джакман безспорно е един от най-големите чаровници на Холивуд. Актьорът се превърна в любимец на публиката с ролята си на Върколак в поредицата X Men (както и едноименния филм), а фактът, че страни от скандалите и говори с много любов за съпругата си Деборa и осиновените им деца Оскар (13 г.) и Ава (8 г.), го превърна в мъж, достоен за възхищение, пише Dnes.bg.

Талантът му на екран също не е за подценяване и миналата година Джакман заслужено получи „Оскар" за ролята си на Жал Валжан в лентата „Клетниците".

Последната лента на звездата е истинско предизвикателство за Хю, който за пръв път играе в драматичен трилър. В „Prisoners" героят му има 6-годишна дъщеря, която е отвлечена в Деня на благодарността. Разяреният баща взима закона в свои ръце, за да върне момиченцето си.

Повече за участието си в трилъра и за своята кариера Джакман разкрива в новия брой на сп. Jezebel, където показва и завидни танцувални умения. Облечен по-неглиже или в официален костюм, Хю си остава един голям сладур, който предизвиква хиляди въздишки.

Вижте и какво казва хубавецът в медията:

За това, че децата на звезди привличат извънредно внимание: Трудно е, защото покрай нашата работа те получават не само внимание. Понякога с тях се отнасят по различен начин, сякаш постоянно им правят подаръци и ги глезят. Контролирането на ефекта от това поведение е едно от най-трудните неща на един родител.

За ролята си в „Prisoners": Смятам, че филмът е доста напрегнат трилър, но също така има и страхотна драма в него – нещо, в което преди не съм участвал и което има интензивна връзка между баща и дете. В действителност не знаеш как да реагираш в тази ситуация. Основният ти приоритет като родител е да защитиш детето си. Да си извън контрол и да не можеш да го направиш, да се чувстваш безпомощен, е направо съкрушително.

Пред очите на закона обаче това изглежда по различен начин. Лично мен най-много ме вълнува как хората могат да реагират на ситуация, за която не са подготвени.

За това дали предпочита театъра или киното: Дълги години сцената беше любимото ми място. И ако ме попитате кои са най-великите ми моменти като актьор, повечето от тях са именно на сцената. Но през последните две години – дали заради възможностите, които получих, се наслаждавам на филмите много повече. Чувствам се у дома на сцената, но изисква малко повече време да усетиш комфорта на екрана.

Снимка: сп. Jezebel

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !