Юлиан Вучков си търси ефир в паника

03.10.2013 09:30 | Видян 2291 пъти

Юлиан Вучков си търси ефир в паника

Жадният за ефир професор Юлиан Вучков се разлюти заради неуспеха си да вкара "Времена и нрави" в Канал 3 и се нахвърли върху поредната си жертва, научи vsekiden.com. Този път маститият театровед бълвал змии и гущери срещу журналистката Миглена Ангелова, която от края на септември пак се вихри с легендарното си предаване "Искрено и лично" по ТВ7, и то всеки ден.

Завистта загризала професора, който дълго време громеше всичко живо в рубриката си в същата телевизия, и Миглена моментално стана трън в очите му. Сред приятели и познати Вучков се фиксирал върху Мадам "Искрено и лично". „Тази само хаби ефира. Кого го интересуват дамските й истории, по-добре да си оправя собствения живот", разсъждавал бившият тв водещ. Той веднага противопоставял своя талант на специалист, който е №1 по най-важните обществени и политически теми.

Професорът не си поплювал и наричал Миглена с какви ли не цветущи изрази, като основният бил махленка. "Откъде накъде празноглави хубавелки, които непрекъснато се лигавят, позират и говорят глупости, ще имат ефир, а аз не", драматизирал емоционалният професор.

Преди да оплюе Ангелова, Юлиан Вучков беше хванал на мушка водещата в Канал 3 Маргарита Михнева, като я нарочи за виновник, че той не успял да вкара своите "Времена и нрави" в телевизията. "Тя няма какво да се мери с мен, около хиляда нива по-надолу е", изригна преди дни професорът. Той уточни, че в един небостъргач той би бил на 840-ия етаж, а тя - на партера.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !