Юлиан Вучков си търси ефир в паника

03.10.2013 09:30 | Видян 1271 пъти

Юлиан Вучков си търси ефир в паника

Жадният за ефир професор Юлиан Вучков се разлюти заради неуспеха си да вкара "Времена и нрави" в Канал 3 и се нахвърли върху поредната си жертва, научи vsekiden.com. Този път маститият театровед бълвал змии и гущери срещу журналистката Миглена Ангелова, която от края на септември пак се вихри с легендарното си предаване "Искрено и лично" по ТВ7, и то всеки ден.

Завистта загризала професора, който дълго време громеше всичко живо в рубриката си в същата телевизия, и Миглена моментално стана трън в очите му. Сред приятели и познати Вучков се фиксирал върху Мадам "Искрено и лично". „Тази само хаби ефира. Кого го интересуват дамските й истории, по-добре да си оправя собствения живот", разсъждавал бившият тв водещ. Той веднага противопоставял своя талант на специалист, който е №1 по най-важните обществени и политически теми.

Професорът не си поплювал и наричал Миглена с какви ли не цветущи изрази, като основният бил махленка. "Откъде накъде празноглави хубавелки, които непрекъснато се лигавят, позират и говорят глупости, ще имат ефир, а аз не", драматизирал емоционалният професор.

Преди да оплюе Ангелова, Юлиан Вучков беше хванал на мушка водещата в Канал 3 Маргарита Михнева, като я нарочи за виновник, че той не успял да вкара своите "Времена и нрави" в телевизията. "Тя няма какво да се мери с мен, около хиляда нива по-надолу е", изригна преди дни професорът. Той уточни, че в един небостъргач той би бил на 840-ия етаж, а тя - на партера.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бременната Гани си пийва вино за тонус

Джулиана Гани пие по половин чаша вино на ден, въпреки...

Иво Аръков левитира

Водещият на „Мармалад“ Иво Аръков до толкова...

Няма коментари към тази новина !