Митко Щерев си върна Диана Експрес

02.10.2013 17:30 | Видян 1484 пъти

Митко Щерев си върна Диана Експрес

След 2-годишни съдебни дела с шестия китарист на групата Максим Горанов, който прояви претенции към името след като го регистрира като търговска марка Митко Щерев и Илия Ангелов получиха официално името на група Диана Експрес.  Удостоверението, издадено от Министерството на културата, е подписано от министър д-р Петър Стоянович.

Междувременно Щерев заведе дела сещу музикантите участвали във фалшивата Диана Експрес, както и срещу Горанов за кражба на интелектуална собственост - тоест за кражба на хитовете написани от Митко за групата. Първият осъден в Плевенския окръжен съд бе пианистът Валери Конов. На 7 октомври е делото срещу Горанов и барабаниста Цветан Банов в Софийския окръжен съд, а на 10 ноемрви слещу певеца Николай Райков в Бургас.

"Бих желал да осведомя всички хора, които харесват музиката на Диана Експрес, че групата се представлява от мен и Илия Ангелов. И че всеки, който използва това име, е двоен крадец. Причините са две. Първата, че никой друг освен оригиналната Диана Експрес няма право да изпълнява хитовете на групата, защото те те са мои и втората е, че името принадлежи на мен и Илия Ангелов", коментира Митко Щерев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !