Деян Донков става архитект

30.09.2013 11:45 | Видян 1803 пъти

Деян Донков става архитект

Днес стартират снимките на новия български игрален филм Потъването на Созопол, екранизация по едноименния роман на Ина Вълчанова. Филмът разказва историята на 50-годишния архитект Чавдар Кършев, който заминава за Созопол с десет бутилки водка. Той знае, че нещо ще се случи там, в града на неговата младост, докато от водката не остане нито капка.

И че това, което ще се случи, ще промени завинаги живота му. Сценарият е написан от Ина Вълчанова и Костадин Бонев, който е и режисьор на филма. Оператор е Константин Занков. Продуценти са Владимир Андреев и Георги Балкански от Филмова къща БъРъ Филм заедно с Георги Николов от Меджик Шоп. Филмът е подкрепен от Националния филмов център. Главната роля е поверена на Деян Донков, който се пренася да живее на морето по време на снимките.

Любимата му Радина Кърджилова засега остава в София, тъй като и предстоят театрални премиери в Театъра на Българската армия. В останалите роли се превъплащават Снежина Петрова, Светлана Янчева, Стефан Вълдобрев и Васил Гюров. Във филма ще видим и Леонид Йовчев, Веселин Мезеклиев, Мирослава Гоговска, Петя Силянова, Биляна Казакова, Жорета Николова. Снимките ще се проведат по Южното Черноморие и ще продължат до началото на ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !