Божинов прехвърля апартамент на Николета

26.09.2013 17:45 | Видян 5318 пъти | Гласували 1

Божинов прехвърля апартамент на Николета

Над 2 милиона лева е прахосал Валери Божинов за жилища, в които да подсигури безгрижни старини на двете си вече бивши жени – Алисия и Николета. Последната, все още актуална съпруга на футболиста, поискала за себе си лъвския пай от общо трите апартамента на благоверния си – този в баровския квартал "Манастирски ливади", купен миналата година, информира Уикенд.

Доскорошният футболист на "Спортинг" (Лисабон) все още не е задвижил процедурата по развода с пловдивчанката Николета, разкриват от обкръжението му. Макар Валери да се бе зарекъл да стори това в началото на септември, преценил за най-уместно да отложи цирковете в съдебната зала докато не стане ясно къде ще продължи кариерата си. В момента Божинов, на когото преди години специалисти предричаха бляскава кариера, но днес е на дъното не без участието на "признателните" му бивши жени, се е видял в чудо как да вкара ред в живота си.

Атрактивната Николета настоявала по-скоро да прекрати брака си, който самата тя окачестви като "проблемна връзка", футболната съпруга искала възможно най-бързо да сложи край на неуспешния си опит за семейство, за да може да официализира наново отношенията си с Николай Михайлов, шушука се из светските среди. Лозанова упорствала пред мъжа, на когото доскоро се клела във вечна любов, да решат скоротечно разногласията си в съда, уж за да не си причиняват взаимно повече проблеми и нерви.

Куриозното е, че по волята на съдбата в момента Николета е изпаднала в ролята на Алисия отпреди година, когато певачката преследваше бащата на сина си Валери за издръжки. Също като родената във Вакарел изпълнителка, и доскорошната ѝ съперница драпала да лапне колкото се може повече при развода с Божинов.

Запознати твърдят, че плеймейтката поискала от футболиста да ѝ прехвърли апартамента в "Манастирски ливади", в който да живее – с дъщеря им Никол. Малка, но съществена подробност е, че въпросното жилище, което се намира в нов комплекс от затворен тип, е цели 400 квадрата и за него съпругът ѝ се е 1 млн. лева.

Божинов обаче нямал никакво намерение да отстъпва имота си на Лозанова, тъй като бил ужасно разочарован от нея и смятал, че не заслужава подобен жест от негова страна. Заявил ѝ, че е склонен да остави за нея и Никол по-малкия апартамент от 140 квадрата.

Плейметката не искала и да чува за този вариант. Николета не можела да се примири с мисълта, че Алисия ще живее в по-голямо и по-скъпо жилище от нейното. На чалга звездата и сина им Валери, Божинов остави апартамента от 200 кв. в близост до хотел "Плиска". За него Божинов се изръси над 800 хил. лв, още докато живееше още с Алисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !