Хилда Казасян: Детето на Чочо му е одрало кожата

25.09.2013 15:00 | Видян 4327 пъти

Хилда Казасян: Детето на Чочо му е одрало кожата

Иска ми се да видя жената на Чочо - Даниела, и това прелестно същество - детето, което тя взе. Това казва в интервю за Галерия бившата на починалия Петър Попйорданов, Хилда Казасян.

Даниела ми каза, че детето страшно много прилича на самия Чочо, което е много странна работа. Тя ми е изключително симпатична, мисля че и аз на нея, допълва певицата. Казасян още не може да свикне, че Чочо си е отишъл от този свят.

Всеки път, когато се сещам - а това е много често, имам чувството, че съм в някакъв лошо направен филм. Един човек, толкова млад и пълен с толкова много живот в себе си - не можеш да си представиш, че изведнъж просто го няма, че този живот си е отишъл, споделя Хилда. И допълва, че мъката по него няма да ѝ мине никога.

Ние бяхме като брат и сестра, станахме близки първо като души. Когато обичаш някого така, е нелепо да спреш да го обичаш, само защото не живееш вече с него, казва още Хилда. Певицата обяснява, че Чочо е имал шанса да срещне едно изключително същество, каквото била Даниела. Именно тя стряшно много му помогнала да се справи с проблемите си, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !