Вотът срещу Еделвайс - измама?

25.09.2013 10:45 | Видян 1837 пъти

Вотът срещу Еделвайс - измама?

Вотът срещу порно актрисата Еделвайс беше манипулиран. В това са категорични и зрители, и хора от екипа на „ВИП Брадър". Те изразиха опасенията си вчера, часове след отстраняването на порно звездата, пише vsekiden.com.

Рускинята, която е омъжена за българин и направи кариера в италиански филми за възрастни, до последно се смятала за една от сигурните участници, които остават в риалитито. Въпреки това обаче тя напусна в понеделник, като официалната информация твърди, че имала едва 18% зрителска подкрепа.

„Това не може да е вярно! Хората в залата я аплодираха всеки път, когато споменаваха нейното име. Освен това е красива и е нормално хората да искат да я виждат в шоуто", шушукат в екипа.

Според тях е било логично Иво да отпадне, защото е бил най-невзрачният участник в шоуто. Освен това дразнел и съквартирантите, и зрителите с излъчването си на плужек и с лошото отношение към половинката си Мира. „Нямаме обяснение как стана този номер с вота", коментират още във „ВИП Брадър", убедени, че е направена някаква врътка, която в последния момент да провали участието на Еделвайс.
Никой не знае каква може да е била ползата на продуцентите от такова развитие на нещата.

Най-вероятно идеята е да се продължи драмата между Мира Радева и нейния любим, за която очевидно смятат, че вдига рейтинга. Самата Еделвайс също се усъмни, че зрителите са я изхвърлили. Според наш източник тя пожелала да види протоколи с цифрите от SMS-ите.

Снимка: vipbrother.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !