Алекс и Мария: Обичаме се като сестри

24.09.2013 12:30 | Видян 2439 пъти

Алекс и Мария: Обичаме се като сестри

24 септември 2013 г., София. Двете най-очарователни дами на родния ефир този месец ни радват освен от сцената на X Factor и от корицата на списание OK!. Красавиците помнят първата си среща, която е на кастинга за водещи на "България търси талант". "Започнахме да говорим и не спряхме", казва Мария с широка усмивка, а Алекс шеговито споделя "Ние и преди това сме се познавали, били сме на "Здравей-Здрасти". Мислих си, че е някаква надута, руса… Жена с такова тяло, каква може да е?".

Силната връзка между двете се заражда веднага и днес се разбират дори само с поглед. "Ужасно ме дразни, че продължава мислите ми и ми казва нещо, което съм си помислила преди секунда", споделя Алекс за изключителната си близост с Мария и допълва: "Тя ми дава сестринска любов. При нас приятелството просто стана и това са най-чистите отношения".

Пред OK! споделят, че са критични единствено към себе си, а към останалите хора предпочитат да са толерантни. Нямам никакви предразсъдъци, приемам всички такива каквито са, ако не съм ок с някого, просто не общувам с него”, разкрива нравите си Мария. А към собствения си син тя е повече от толерантна и търпелива. Безспорно доказателство за това е задната седалка на колата ѝ, изрисувана цялата с флумастер от невръстния ѝ наследник. "Нея си я пазя по-скоро като спомен, отколкото като нещо, което  ще ме нервира", разкрива Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Продуцент спря новата песен на Мара...

Ненчо Касъмов спря новия клип на Мария заради бившата си...

Аз вярвам в Бог, не е белобрад...

Едно от известните лица на рапа у нас - Венци Венц,...

Няма коментари към тази новина !