Убиват некадърника Ивайло Захариев

23.09.2013 16:10 | Видян 3061 пъти

Убиват некадърника Ивайло Захариев

Лоши гангстерски банди ще светят маслото на Ивайло Захариев съвсем скоро. Кървавата вендета ще застигне героя му в "Под прикритие" - Мартин, известен още като Шмекера, научи Всеки ден. Екипът на сериала дълго време обмислял кой от главните герои да умре на края на 4-тия сезон на крими сагата.

Кървави престрелки, екшън сцени и любовна история. Това са само част от изненадите, които е подготвил екипът на Димитър Митовски за новия сезон на "Под прикритие". В момента той се снима в курорта Свети Влас, очаква се епизодите да бъдат излъчени напролет.

Според запознати със сценария Мартин ще бъде убит по особено драматичен начин в един от последните епизоди. Всички от екипа били много щастливи от това стечение на обстоятелствата, защото по техните думи Ивайло "не може да върже две думи на кръст". „Той дори не умее да чете както трябва. Успява да се справи само с къси изречения, в които няма повече от един глагол и сложни думи", коментират специалисти зад кадър. Зрители пък роптаят, че "това е най-слабият актьор в сериала и че просто не става за гледане".

Истината е, че Ивайло Захариев е бил спуснат от горе и ролята му е била подарена, без да я заслужава. Той е син на най-добрата приятелка на Боряна Пунчева, главен продуцент в БНТ, който отговаря за филмопроизводството на телевизията. Тя поставила условие на Митовски: "Или го взимаш за главната роля, или няма да има сериал".

В новия сезон Мартин вече е изкаран от под прикритие и действа открито като полицай. Това отприщва омразата на гангстерите към него. Джаро и компания му отмъщават по особено жесток начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !