Прокурор Иванов – новият Коко Динев

23.09.2013 16:00 | Видян 3090 пъти

Прокурор Иванов – новият Коко Динев

Симеон Лютаков, нашумял като прокурор Иванов от "Седем часа разлика", е на път да се превърне в новия Коко Динев. Актьорът сменя гаджетата като носни кърпички и едва ли вече сам им знае бройката. Единственото правило, което спазва, точно като фолк властелина, е да редува ту брюнетка, ту блондинка, пише Всеки ден.

Преди броени дни Лютаков бе забелязан с поредна девойка, която вероятно повече никога няма да видим. Откакто се раздели с дългогодишната си приятелка Кристина Диманова, Симеон Лютаков скача от легло в легло като истински акробат.
В сряда вечерта той за пореден път се появи на публично място с очарователна, но напълно непозната до този момент компания. Актьорът заедно с други свои колеги бе поканен на представяне на новия сезон на "Дървото на живота". Прокурор Иванов играе френски офицер в сериала на ТВ7.

По стар навик той се появи в очарователна млада компания, която всичките му колеги очевидно виждаха за първи път, защото нито един не я поздрави. Той пък от своя страна не си направи труда да я представи на другите. Вместо това я заряза да стои като изгонена на крачка от групата, докато щастливо се поздравяваше с всеки от колегите си.

След няколко неловки минути плейбоят забеляза, че момичето е привлякло интереса на фотографите, и реши да го скрие. Заведе го в най-отдалечения ъгъл на заведението и го остави само, а той се върна при колегите си. Докато Лютаков обикаляше като цветарка от маса на маса, тъмнокосата му приятелка стоеше сама и от скука ровеше в телефона си.

По едно време той все пак я удостои с вниманието си, но само колкото да ѝ занесе нещо за пиене. След това отново я изостави. Върна се при нея едва когато прожекцията започна и се накара на всички, които се опитаха да го снимат с новото момиче. Очевидно не искаше да го свързват много-много с девойката, защото едва ли ще е с нея още дълго.

Само преди няколко месеца Лютаков се появи - отново на парти - с блондинка от Варна, за която стана ясно, че се казва Ванеса и е с 20 години по-млада от него. Съдейки по външния вид, разликата във възрастта с новата му може би е още по-голяма.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !