Станка Златева печели "ВИП Брадър"?

17.09.2013 10:30 | Видян 2399 пъти

Станка Златева печели

Станка Златева ще спечели "ВИП Брадър", продуцентите са я заложили като сигурен финалист, научи "Всеки ден". Тя е любимката на зрителите, а още с влизането си в къщата събра симпатиите на съквартирантите. Аудиторията бе очарована от откритото и земно поведение на шампионката. Идеята на продуцентите обаче да противопоставят участниците един на друг е на път да им направи много лоша услуга.

Златното момиче на българската борба като с магнит привлече всички съквартиранти в къщата още щом прекрачи прага. За нея се лепна фолк певицата Лияна, която изглеждаше доста стресната, преди да види Станка Златева, а останалите използваха случая, за да й кажат колко много я харесват. Тя засега се очертава единствената участничка, около която няма никакви спорове. Цяла България я обича заради гордостта, която ни е донесла със своите медали, заради нейната доброта и факта, че не се изживява като звезда.

Въпрос на време е обаче всички схеми, които екипът предварително си е подготвил, да се пропукат и да станат на пух и прах. Мира Радева например уж трябваше да се противопостави по политическа линия на Мишо Шамара. Вместо това двамата се прегърнаха, целунаха и започнаха сладко да си бъбрят.

Почти същото стана и с националиста Павел Чернев и ромския принц Ангел Рашков. Двамата започнаха да си разказват истории и вицове. Красавицата Лияна предварително беше сватосана с модела Мариян. Но не прояви никакъв интерес към него, а той пък се лепна за Станка Златева, която му се стори далеч по-интересна.

Ще видим какво ще стане с противопоставянето на вещата в борбата Станка с другия "боец" - боксьора Тервел Пулев. Както и обаче да си правили сметката, продуцентите явно са пропуснали да съобразят, че ако единият от двойката излезе от играта, другият остава непокрит и цялата им схема пропада безславно.

Снимка: vskeiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !