1000 лири 7 нощувки у Чарлз

27.08.2008 14:06 | Видян 1722 пъти | Гласували 1

1000 лири 7 нощувки у Чарлз

Идеята за нощ, прекарана в леглото на британския престолонаследник принц Чарлз, е някак привлекателна, а скоро ще бъде и съвсем реална.

Най-новият екопроект на кралксата особа ще отвори врати в началото на 2009 г. Това е имението Llwynywermod и се намира в графството Кармартеншир в Уелс. Старинната къща е собственост на принца и съпругата му Камила и може да бъде посещавана като хотел, когато кралксите особи ги няма.

Цените на нощувките все още не са финално уточнени, но ще варират между 600 и 1000 лири за седмица. Предстои и класифицирането на благородническия хотел, като най-вероятно ще получи пет звезди.

Имението носи изцяло духа на собственика си с просторнителуксозни коридори, масивни врати и впечатляваща камина, украсена с кралски отличителни знаци – плюмажа на принца на Уелс,издълбан в традиционна плоча. В банята на причудливия хотел може да бъдат намерени екосапуни, а отоплителната система е напълно в хармония с природата.

Няма нито телевизори, нито DVD плеъри. Посетителите могат да се развличат с огромна библиотека с книги заместния фолклор.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !